På bloggen kommer ni att ha möjlighet att läsa information från mentorer och undervisande lärare. Syftet med bloggen är inte att vara ett diskussionsforum. Om ni har frågor och funderingar ber vi er kontakta oss via mail eller telefon. Vi önskar att ni tittar in på bloggen minst en gång i veckan, gärna oftare

fredag 28 augusti 2015

Läxor vecka 36 samt arbetslagsdag

Idag på mentortiden pratade vi om nästa veckas läxor, strategier för att komma ihåg dem (lägga in påminnelse på mobil, fotografera av tavlan till exempel) och arbetslagsdagen. På slutet hade vi en utrymningsövning inför eventuella brandlarm.

Nästa vecka gäller följande:
Måndag:-

Tisdag: läxa i svenska - lämna in dina svar på frågorna (se tidigare blogginlägg)

Onsdag: läxa i no - läs i boken s.366-367. Var beredd på att svara på frågor om innehållet.

Torsdag: ARBETSLAGSDAG! Efter önskemål ska killarna i klassen träna på gym med Richard. Samling 9.30 vid idrottshuset (ta kontakt med Richard om du har svårigheter att ta dig dit på egen hand). Tjejerna samlas 9.30 vid Järntorget (säg till Linda om du vill åka buss som går kl. 9.11 från Lillåns skola) för att sedan genomföra en aktivitet med Open Art som tema. Många ville äta lunch på stan och vi kommer därför att boka bord på Jensens. Vi kommer också att ha med sallad från skolans matsal för de som önskar. 12.30 är det samling på Strike för gemensam bowling. Därefter är skoldagen slut; buss hem till Lillån går 13.50 samt 14.10 - vill du stanna kvar på stan så meddela oss detta i god tid med lapp eller mejl hemifrån.

Fredag: tyska - 100 Wörter, franska - se tidigare blogginlägg, matematik - se tidigare inlägg

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.