På bloggen kommer ni att ha möjlighet att läsa information från mentorer och undervisande lärare. Syftet med bloggen är inte att vara ett diskussionsforum. Om ni har frågor och funderingar ber vi er kontakta oss via mail eller telefon. Vi önskar att ni tittar in på bloggen minst en gång i veckan, gärna oftare

torsdag 18 september 2014

Omprov SO Onsdag 24/9

Hej, det senaste SO läxförhöret är en gåta, det var en spridning som jag aldrig sett tidigare många toppbetyg men tyvärr fler som inte visade tillräckliga kunskaper. Efter en del eftertanke och utvärdering, så kommer vi att göra ett omprov för de som fick ett F, men det finns också ett uppmaning till de som fick ett E eller D att försöka förbättra resultatet.

Upplägget är en engångsföreteelse, men fokus ska ligga på att lära sig använda begreppen. Vi har under lektionstid gått igenom läxan igen och eleverna har skrivit rätt svar. De ska läsa på förhöret och kommer få samma förhör igen. Som sagt var en engångsföreteelse men det viktigaste är att de lär sig de här orden, vem som gör vad och hur en lag blir till.

Efter det är arbetsområdet om demokrati och vi kommer istället börja arbeta med historia och industrialiseringen.


MVH / Fredrik Lundberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.