På bloggen kommer ni att ha möjlighet att läsa information från mentorer och undervisande lärare. Syftet med bloggen är inte att vara ett diskussionsforum. Om ni har frågor och funderingar ber vi er kontakta oss via mail eller telefon. Vi önskar att ni tittar in på bloggen minst en gång i veckan, gärna oftare

torsdag 28 maj 2015

Bio Roxy

På onsdag nästa vecka, den 3/6, åker år 7 och år 8 till bio Roxy för att se filmen Cirkeln. Här kommer schema och praktiska detaljer för 8d.

Filmen spelas mellan kl 9 - ca 11.30. OBS! Eleverna får inte ha med något att äta och/eller dricka till bion (Roxys regler). Många elever i klassen har anmält att de på egen hand tar sig till och från stan, men för de elever som åker buss med oss från skolan, så gäller följande:

Dit:
Buss nr 5 från Lillåns skola kl 8.31 (Klara, Lova och Fredrik medföljer) samt klasserna 8CDE.

Hem:
Buss nr 5 från Slottet kl 11.50 (Christine och Lova)

Buss nr 7 kl 11.35 från Slottet (Astrid och Fredrik) och 11.55 från Slottet (eventuellt Klara, om inte alla har kommit med de tidigare bussarna).

Eleverna äter lunch när de kommer tillbaka till skolan och lektionerna återupptas enligt ordinarie schema med matematik 12.55.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.