På bloggen kommer ni att ha möjlighet att läsa information från mentorer och undervisande lärare. Syftet med bloggen är inte att vara ett diskussionsforum. Om ni har frågor och funderingar ber vi er kontakta oss via mail eller telefon. Vi önskar att ni tittar in på bloggen minst en gång i veckan, gärna oftare

onsdag 6 maj 2015

Knuffen-Måndag 11/5

Knuffen-besök

Hej 8d.

På måndag nästa vecka (11/5) ska ni hela klassen åka till Knuffen. Vi ska vara där klockan 09.00 och besöket beräknas ta cirka 45 minuter.

Ni kan åka buss med mig och Ronny fram och tillbaka från skolan, då kostar inte bussen någonting, men då måste ni komma till skolan på morgonen och åka med oss från busshållsplatsen vid skolan. Bussen går 08.31 (vi samlas vid busshållsplatsen)

Alternativt kan man redan sitta på bussen när den passerar skolan, det vill säga man går på bussen tidigare och sitter redan där när Ronny och jag går på vid skolan.

Sista alternativet är att ni möter oss vid Knuffen, men då är ni ansvariga för att ta reda på vart det ligger och att komma i tid, alltså några minuter innan 09.00.

Vi åker gemensamt tillbaka till skolan från Järntorget klockan 10.10 (skolan betalar biljetten) och vanliga lektioner startar med språkval.


/Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.