På bloggen kommer ni att ha möjlighet att läsa information från mentorer och undervisande lärare. Syftet med bloggen är inte att vara ett diskussionsforum. Om ni har frågor och funderingar ber vi er kontakta oss via mail eller telefon. Vi önskar att ni tittar in på bloggen minst en gång i veckan, gärna oftare

torsdag 21 maj 2015

Författarbesök, klassens dag och läxor vecka 22

Igår besöktes eleverna i årskurs 8 av författaren Douglas Foley som skrivit boken Shoo bre som eleverna läst hemma under praoperioden. Det var ett uppskattat besök och avbrott i skolvardagen! På fredag nästa vecka ska vi också se filmen.

Nästa vecka är det matteprov på måndag och tysk- (glosor) och spanskläxa (film klar) till torsdag. Kanske dyker det upp fler läxor under morgondagen, men detta är vad vi vet i nuläget.

Måndag 8/6 är det klassens dag och eleverna har kommit fram till ett förslag: att åka till Boda Borg för pengar från klasskassan. Vi ska prata vidare om detta under mentortiden, men för att detta ska bli av vill vi gärna ha hjälp av er föräldrar med skjuts såväl dit som hem. Vi behöver åka från Lillån vid niotiden och hem ca 14 - kanske kan vi få ihop ett föräldralag också :-)? Hör av er till Linda eller Lova om ni har möjlighet att skjutsa.

Linda & Lova

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.